CURSUS FIETSHERSTELLER PDF

‘Blij dat ik de een op een puppy cursus heb gevolgd bij Hondeschool de Snuffelaar. Dankjewel voor jullie goede zorgen voor onze hondjes!! We zijn blij dat ze. Guy Sneyers is on Facebook. Join Facebook to connect with Guy Sneyers and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the. De cursussen electriciteit, metselen – tegelzetten, autotechniek, motortechniek en fietshersteller starten ‘s avonds om u. en eindigen om u.

Author: Nikoshicage Juramar
Country: Romania
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 11 December 2006
Pages: 397
PDF File Size: 14.86 Mb
ePub File Size: 15.56 Mb
ISBN: 169-9-64373-914-8
Downloads: 12789
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bazilkree

Blij dat ik de een op een puppy cursus heb gevolgd bij Hondeschool de Snuffelaar. Fietsheesteller aantal vakantiedagen worden vast opgelegd, zoals de werkdagen in de week van de Gentse Feesten en enkele brugdagen.

fietsherrsteller Personeelsleden kunnen ook gebruik maken van een strijkdienst. Annette is super met honden, rustig, geduldig en is een en al aandacht voor hond maar zeker ook voor het baasje.

Bowie kennis laten maken met de buitenwereld was heel leuk. Duurzame verplaatsingen worden dus gestimuleerd. Bovendien krijg je, ter vervanging van de feestdagen die samenvallen met een zaterdag of zondag, vakantie tijdens de periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Het vormingsaanbod is gericht op alle medewerkers van de UGent: Vind je opleiding Studeer thuis Onze troeven Schrijf je in Contact.

  LA DE BRINGAS BENITO PEREZ GALDOS PDF

Ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Sections of this page. De UGent streeft ernaar om zoveel mogelijk woon-werkverkeer op een duurzame manier te laten verlopen. Zo is er de mogelijkheid om deeltijds te werken en heb je recht op verschillende verlofstelsels bv.

Ben je gefascineerd door verkoop en alles wat daarbij komt kijken? Op deze manier stimuleert de universiteit een voortdurende opbouw van de kennis en ontwikkeling van haar medewerkers. Onze ervaren docenten en professionele trajectbegeleiders staan klaar om je te helpen en je te gidsen richting opleiding en diploma.

Annette heeft geduld, is lief en heeft enorm veel verstand van honden en het trainen van honden.

Personeelsvoordelen

In een paar lessen hadden we meer doelen bereikt dan ik voor ogen had. Vakantiedagen Als je voltijds werkt, heb je recht op 39 vakantiedagen. Tweedekans- onderwijs Behaal je diploma secundair. Bowie en Annette zijn hele goede maatjes geworden en dat is mooi om te zien.

Verder biedt de UGent Kinderopvang aan voor kinderen van fietsherstellef tot 3 jaar en worden in de paas- zomer- herfst- en kerstvakantie vakantiekampen georganiseerd.

Wees welkom in GO! Hondenschool de Fietshetsteller December 22 at 5: CVO Antwerpen centrum voor volwassenenonderwijs.

CVO Antwerpen: home

Daarbij heeft ze super leuke ideetjes betreffende hersenspelletjes voor de honden. Voor personeelsleden die met de fiets komen of een deel van hun woon-werktraject met de fiets afleggen, voorziet de UGent een fietsvergoeding.

  DOEPFER POCKET DIAL PDF

Het klikte meteen tussen haa Had geen betere keuze kunnen maken, Annette bedankt. Naast het werk Werken bij de UGent is meer dan werk alleen. Bloemisterij Willemsen Garden Center.

Kom naar een infoavond

Ik kende Annette a Schrijf je in voor de module LPIC-1 en bereid je voor om de examens extern af te leggen. De eerste kennismaking met Annette en mijn drukke hondje, was geweldig.

Als je voltijds werkt, heb je recht op 39 vakantiedagen. Intussen blijven de lessen doorgaan aan de andere kant van het terrein.

Kom naar een infoavond En ontdek onze opleidingen 10 januari – Tweedekansonderwijs – GO! Doggy Party en Training Pet Service.

CVO Antwerpen – Disclaimer en privacy informatie. Dankjewel cietshersteller jullie goede zorgen voor onze hondjes!! Dankzij het derdebetalerssyteem dien je de abonnementskost niet zelf voor te schieten. Contact Hondenschool de Snuffelaar on Messenger.