GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Viktilar Akibar
Country: Grenada
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 15 August 2011
Pages: 275
PDF File Size: 16.16 Mb
ePub File Size: 18.92 Mb
ISBN: 368-7-38767-145-8
Downloads: 42359
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakale

Angajatii dintr-un spital mai putin sectii sunt platiti in baza contractului spitalului cu casa de asigurari, daca acest contract este realizat. Adica, suntem platiti in functie de ce facem si nu incasam salariul ca un bugetar de la bugetagi, indiferent de activitate.

Sectia de cardiologie… stim foarte bine ca unele cadre medicale de acolo se jenau sa vina la vada bolnavii de la UPU pentru ca erau in alta cladire …. Fara nici o indexare cu nimic, doar functie de salriul mediu brut.

Do NOT fill this! Sa vina sa lucreze o perioada si sa aiba dupa salarizars mai mare de cap cum i-au calculat romanii pensia? Am ramas fara cuvinte cand respectiva doctorita si-a griila sa ne certe ca venim duminica la spital, cand nu este doctor de specialitate etc. Nu de alta dar suntem cu totii produsul celor ce ne-au educat. Este o adevarat drama pentru cei care au muncit de ani si se intreaba de ce au pensii atat de mici.

Nu cred ca e cinstit pentru o persoana normala sa traiasca cu salariile care sunt acum in romania,dar cred ca nu salariul ar trebui sa conteze cind se vorbeste de relazia interumana.

Cat despre parerea bugeatri nu o comentam si chiar ma bucura ca sunt si pareri contra …. Au trecut 5 zile si onor conducerea spitalului careia ii tineti partea nu a binevoit sa emita un punct de vedere. Dovada stau aprecierile pe care vreau sa le aduc medicilor cardiologi de la Targu Mures care, prin tot ceea ce au facut, salarizarre nici un leu spaga, i-au prelungit dreptul la viata al pacientului!

L-a amanat aici aveti dreptate, a gresit ca l-a amanat!!! Deci daca pacientul nu era insotit de explicatii ei luau de buna o radiografie gresita? Poti contribui la o mai buna intelegere a subiectului?

Ziar Piatra-Neamt 10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Sunt in spitalul judetean si doctori foarte buni, care se comporta uman cu salarizaer, sunt si uscaturi, ca in orice profesie. In acest mod, valoarea punctului de pensie ar putea fi corelat cu n variabile, inclusiv cu cresterea PIB, executia bugetara, incasarea asigurarilor sociale, etc.

  ASIAN GODFATHERS STUDWELL PDF

Intelegem ca nu sunt bani, aalarizare nu are caldura si afara e frig, nu sunt medicamente, nu este destul personal, mancarea este execrabila … dar macar oameni care sa respecte alti oameni trebuie sa fie.

Al saselea soc major a fost sa aud din greseala discutiile din zona parterului de la Spitalul Judetean Neamt si am sa va dau cateva citate: Pentru neaveniti insa e o boala serioasa! Mai cunoasteti vreo categorie de angajati la stat a caror plata sa fie conditionata in asa fel? Nu trebuie sa fim ipocriti adevarul este ca daca un medic ar avea salar de euro sunt sigur ca ar avea si chef de munca si ar zambi la toti pacientii.

Nu exista absolut nicio scuza de nicio natura si sub nicio forma care sa motiveze un comportament urat fata de un pacient. La fel e si-n SUA-pensia de debut are acelasi procet din salariu pt. Despre spital, nu pot decat sa spun ca astept cu nerabdare alaturi de colegii mei sa se mai schimbe generatiile de doctori si odata cu ei mentalitatile.

Neamt, Roman sau Bicaz sunt mai bune decat asta. Nesimtirea personalului medical este o boala acuta, des intalnita in Romania…oare de ce? Daca lucrezi in sistem stii bine ca tratamentul pentru un pacient cu HIV sau pentru un caz de cancer depaseste cu mult contributia pe care ar avea-o respectivul in de vieti.

In acest mod, un punctaj de 1,5 stabilit inde exemplu, ar avea aceeasi valoare in cu un punctaj tot de 1,5 dar stabilit atunci inpentru ca ambele s-ar aplica la valoarea punctului de pensie in vigoare in Nu stiu de ce se mira lumea…nu e singurul spital cu astfel de probleme, dar parca la Piatra-Neamt e prea de tot.

Peste tot si in politie si in sanatate si peste tot sunt profesionisti si nu e corect sa fie bagati in aceiasi oala cu spagarii si nesimtitii.

In Invatamant vin de la bugetul de stat, in sanatate, inclusiv la spital vin de la bugetul de asigurari de sanatate, care e un buget public format din contributii. I-au pus o perfuzie, mana i s-a umflat f tare, am fost la asistenta care mi-a zis ca nu e nimic.

Eu lucrez intr-un muzeu, fac cate de ghidaje pe zi pe timp de vara, multa munca de cercetare in extra-sezon si am un salariu de de lei.

La cabinetul particular sunt platit din banii dumneavoastra si acolo, recunosc, plata este corecta. Vedeti vreo solutie si care ar fi ea?

Ar trebui facut o casa de pensii la nivel european, poate va functiona mai bine decat acea din romania, care ultima data cand am fost pe acolo, era dezastru ca organizatie. Si pentru toti aceeaqsi formula. Aveti dreptateproblemele sunt foarte complexe si ne invrajbesc unii impotriva altora. Trebuie gasita cumva o modalitate ca la acelasi punctaj sa se primeasca aceeasi pensie. Ani de scoala am mai multi decat un medic dar nu aceasta este ideeaca valoare sociala medicii ma depasesc cu mult.

  COURS MCT MERISE PDF

Asta fara macar sa intrebe ce s-a intamplat cu pacientul. Nu a fost cazul pacientului in discutie.

Bogdan Dumitrescu

Autorul critica indicele de corectie care, nu este un defect a legii pensiilor, ci o calitate. Este vina dumneavoastra a doctorilor ca s-a ajuns la aceasta situatie pentru ca acceptati sa fiti umiliti financiar si social iar rezultatul este o nervozitate crescuta la servici si o pilsa girla chef fata de actul medical. Uneia dintre ele, o asistenta, cand sa-i taie tubul acela, i-a taiat pielea… efectiv… Iar alteia, de o saptamana nu au reusit sa ii dea un diagnostic.

Daca vreti sa faceti orice fel de comentarii, dupa cum vedeti noi le postam sa rada lumea de voidar va rog ramaneti pe subiectul articolului…. Ca sa nu mai spun ca cei de la UPU incearca si ei saracii sa faca protocoale, circuri si sa mascheze nesimtirea unor grla si salarizarre de medicamente….

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Sistemul cu casa unica de asigurari de sanatate nu iau in calcul casa armatei si justitiei pentru ca este nesemnificativ este un sistem care nu va tine cont de valoarea personala a contributiei ci de gravitatea bolii si de aici unii se simt nedreptatiti iar altii nu mai spun nimic.

Daca avem circulatie libera si piata comuna ar trebui si pensiile sa fie cam la fel, sau portabile cumva. Cineva care face stagiul complet 35 ani pe un salriu minim va primi o pensie aproape la fel de mare de fapt mica ca si cel care are doar stagiul minim 15 ani si va primi pensia minima legala.

Problema este sa compari pensia celui care iese in la pensie, cu cea a celui dindar indexata intre timp. Numele meu este Toader Mihai.

Anul trecut, multe cadre medicale au donat bani spitalului stiu, veti spune ca au de unde swlarizare in fapt nu e chiar asa. Sa spunem ca intri ij campia muncii la 23 de ani si iesi la pensie la Bugstari fost lamurit imediat cand o asistenta m-a trimis sa cumpar calciu de la farmacie ca ei nu au.